SMEŠTAJ

Etno Hotel ”Rtanj Balašević”

ETNO HOTEL ”RTANj BALAŠEVIĆ” je u potpunosti arhitektonski uklopljen u okolni pejzaž i pruža idealne uslove za odmor, sport, razonodu i poslovne sastanke.

Nalazi se na magistralnom putu Paraćin – Zaječar, u podnožju planine Rtanj. Od Beograda je udaljen 200 km.

U okviru svog kompleksa Etno hotel ”Rtanj Balašević”, sa tri zvezdice nudi udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova okruženih prirodom sa izuzetnim pogledom na planinu Rtanj: Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremeljene, sa kupatilom, TV i telefonom, a u okviru Hajdučke kuće smeštaj od 13 soba, kapaciteta 30ležajeva.
Restoran kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja poslovnih ručkova, banketa, koktela, seminara. U redovnoj ponudi restorana su jela nacionalne kuhinje.

Gostima nudi i korišćenje bazena i Wellness-a , slane sobe, teniskih terena…

Magistralni put bb, 19370 Boljevac

Tel: +381 (0)30 – 215-00-04

        +381 (0)30 – 215-00-05

www.balasevicrtanj.com

Kuća ”Stanojević”

KUĆA ”STANOJEVIĆ” se nalazi u Boljevcu. Kuća je kategorisana sa 3* i od sadržaja gostima nudi jedan objekat sa 4 ležaja.

Pored smeštaja, gostima je pored prelepog ambijenta, na raspolaganju i otvoren bazen sa pratećim sadržajima.

Kuća se izdaje tokom cele godine.

Adresa: ul. Prvomajska br. 19, 19370 Boljevac.

Kontakt telefon: 060/672 2366

Kuća ”Radivojević”

Kuća ”RADIVOJEVIĆ” nalazi se u turističkom naselju Rtanj, u podnožju same planine Rtanj.

Kuća je kategorisan sa 3* i sastoji se od: dve sobe sa ukupno četiri ležaja, kuhinje sa trpezarijom i kupatila.

Kuća se izdaje tokom cele godine.

Adresa. Naselje Rtanj, ul Rtanjska br.35/2, 19370 Boljevac

Kontakt telefon: 064/885 4013

Seosko turističko domaćinstvo “Villa Saturea

Seosko turističko domaćinstvo “VILLA SATUREA” se nalazi u Boljevcu. Kategorisana je sa 4* i sastoji se od: kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, jedne sobe sa dva ležaja, dve sobe sa tri težaja, jedne sobe sa četiri ležaja i dva kupatila.

Kuća poseduje kablovsku, satelitsku antenu, kao i pristup internetu.

Pored smeštaja, u ponudi je i domaća kuhinja sa tradicionalnim specijalitetima.

Kuća se izdaje tokom cele godine.

Adresa: ul. Vojvode Putnika br. 9, 19370 Boljevac

Kontakt telefon: 060/330 0109

Kafana sa konakom ”Panorama”

KAFANA SA KONAKOM ”PANORAMA” se nalazi u Boljevcu, na magistralnom putu Paraćin-Zaječar.

Restoran raspolaže sa dve sale od  200 mesta i 80 mesta i nudi jela nacionalne i internacionalne kuhinje.

Što se tiče smeštajnih kapaciteta, u ponudi su: sedam dvokrevetnih, sedam trokrevetnih, jedna četvorokrevetna i dva apartmana.

Svaka soba ima zasebno kupatilo, TV, internet, centralno grejanje. Za sve goste je obezbeđen parking.

Adresa: ul. Kučajska br. 6, 19370 Boljevac

Kontakt telefon:  +381 (0)30 – 463-844

Apartmani ”Gmitrović”

APARTMANI ”GMITROVIĆ” – Objekat kategorisan sa 3*, nalazi se u samom turističkom naselju Rtanj.

Objekat se sastoji od osam apartmana, sa ukupno 22 ležaja.

Za goste je obezbeđen parking.

Adresa: naselje Rtanj bb

Kontakt telefon: 064/212 0661

Kuća “Rtanjski konak

Kuća ”RTANjSKI KONAK” – kuća u selu Boljevac, na par kilometara od samog Boljevca. Gostima pored  prelepog pogleda na planinu Rtanj, nudi jedan objekat za smeštaj sa dve sobe i pet ležajeva. Sobe imaju zajedničko kupatilo, TV, pristup internetu.

Za goste je obezbeđen parkin, pored kuće.

Objekat se izdaje tokom cele godine.

Adresa: selo Boljevac, ul. Svetosavska br. 51, 19370 Boljevac

Kontakt telefon: 064/502 2569

Kuća “Vila Rtanj

Kuća “VILA RTANj” se nalazi u turističkom naselju Rtanj. Kuća je kategorisani sa 3* i sastoji se od: kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe sa tri ležaja i kupatilom.

Za goste je ispred kuće obezbeđen parking.

Izdaje se tokom cele godine.

Adresa: Naselje Rtanj bb, 19370 Boljevac

Kontakt telefon: 064/856 3305

Seosko turističko domaćinstvo “Rtanjski raj

Seosko turističko domaćinstvo ”RTANjSKI RAJ” nalazi se u turističkom naselju Rtanj, kategorisano je sa 2*, a gostima nudi tri sobe sa ukupno pet ležajeva, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo.

Adresa: Naselje Rtanj bb, 19370 Boljevac

Kontakt telefon: 064/567 0918

“RAMONDA” MOUNTAIN HOTEL & SPA

Gostima hotela je na raspolaganju 21 smeštajna jedinica, uključujući i po jedan Superior apartman i Predsednički apartman, kao i jedninstvene supleks apartmane, u kojima mogu da uživaju u potpunom komforu i iskoriste sve blagodeti planine Rtanj.

Luksuzne sobe i apartmani opremljeni po najvišim standardima, pružaju sve što vam je potrebno za savršen odmot. Jedinstveni moderno dizajnirani enterijeri, nameštaj u duhu prirodnog okruženja, miris i toplina drveta, predivni pogledi….

Pored netaknute prirode gostima hotela je na raspolaganju Wellness & Spa zoni hotela okrepljujućim iskustvom, nakon kojeg vas prožima osećaj spokojstva, sve postaje jednostavnije, postajete bliži sebi i svojoj prirodi.

Otvoreni i zatvoreni bazen, velika hidromasažna kada, sauna i parno kupatilo, fitnes soba i tretmani masaže, deo su ovog ambijenta za opuštanje koji je u potpunosti posvećen relaksaciji i zdravlju.

Adresa: Rudnička 38, naselje Rtanj

Kontakt telefoni: 030/2155050

030/2155051

Seosko turističko domaćinstvo “Rtanjski dvori”

Seosko turističko domaćinstvo “Rtanjski Dvori” nalaze se u selu Ilino. U ponudi je smeštaj sa pogledom na vrt, restoranom, terasom, barom, vrtom i priborom za pripremu roštilja.

Smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju popločano dvorište, TV i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Svaka jedinica poseduje balkon sa pogledom na planinu.

U ovoj vikendici se služi kontinentalni doručak.

Sokobanja se nalazi na 27 km od objekta Rtanjski Dvori, a Bor na 43 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, udaljen 79 km od smeštaja. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

Adresa: selo Ilino bb

Kontakt telefon: 065/300 2303

Seosko turističko domaćinstvo “Vilino”

Prelepo seosko imanje u selu Ilino, koje se nalazi ispod čarobne planine Rtanj u istočnoj Srbiji, samo 2 sata vožnje od Beograda. Gostima su na rasplaganju 3 smeštajne jedinice, sa 5 soba i 8 ležajeva. U glavnoj kući imanja nalazi se velika kuhinja sa svim neophodnim kuhinjskim aparatima i pomagalima za spremanje vaših omiljenih jela. Na imanju takođe postoji i otvorena letnja kuhinja, u kojoj se nalazi prostor za pripremanje roštilja, kotlića, sača, kao i nezaobilazna oprema za ražanj.
”Vilino” imanje poseduje jedinstven studio za vežbanje koji se jednostavno prilagođava najraznovrsnijim aktivnostima – od prostora za vaše privatne treninge u toku odmora, do sale za ples, jogu, meditaciju, spiritualne i zdravstvene aktivnosti, do bilo kojih drgih koje možete da poželite tokom vašeg boravka.

Adresa: selo Ilino bb

Kontakt telefon: 063/263 396

Kuća “Laza Dora”

Kuća ”Laza Dora’’ nalazi se u Boljevcu u neposrednoj blizini centra grada. Oaza mira, sa pogeldnom na planinu Rtanj, smeštajnog kapaciteta 10 ležajeva, dva kupatila, kuhinja sa trpezarijom.

Gostima ovog smeštaja u okviru domaćinstva i sa pogledom na reku na raspolaganju su popločano dvorište, prostor za sedenje, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, potpuno opremljena kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, kao i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Ostale pogodnosti obuhvataju peškire i posteljinu koji mogu da se koriste uz doplatu. Gostima objekta ’’LazaDora’’ na raspolaganju su terasa i pribor za roštilj.

Adresa: Đorđa Simeonovića br.32, 19370 Boljevac

Kontakt telefon: 060/059 7898

Seosko turističko domaćinstvo “Rtanjska Bajka”

Seosko turističko domaćinstvo porodice Vidulović nalaze se u Boljevcu, varoši koja leži u podnožju planinske lepotice istočne Srbije – Rtnja – planine magičnog, piramidalnog izgleda i čudotvornog dejstva na sve ljubitelje netaknutog prirodnog okruženja. Odatle i naziv idiličnog turističkog smeštajnog kompleksa ”Rtanjska bajka”.
Rtanjska bajka se nalazi nadomak magistralnog puta Paraćin-Zaječar, u mirnom delu centralnog naselja Opštine Boljevac, na 1 km od glavnog gradskog trga. Porodica Vidulović je u svom stambenom objektu opremila četiri apartmana koji gostima pružaju potreban komfor, intimu i nesvakidašnji ugodjaj. Prostrano dvorište porodične kuće upotpunjava doživljaj boravka u Rtanjskoj bajci. Gostima je namenjen i mobilijar za odmaranje i dečju zabavu, roštiljanje i druženje.

Adresa: Prvomajska br.15, 19370 Boljevac

Kontakt telefon: 063/110 1950

Seosko turističko domaćinstvo “Konak Ljubica”

Konak Ljubica svojim gostima nudi 12 prostarnih i modernih soba (dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i jedna devetokrevetna soba), opremljenih svim dodatnim sadržajem: besplatnu internet konekciju, TV, mini bar kao i besplatan parking u sklopu konaka. Kako bi Vaš boravak učinili još prijatnijim možemo za Vas obezbediti i sva tri obroka domaće kuhinje i domaćih jela. Prelepa priroda, šuma, cvrkut ptica i pogled na mističnu planinu Rtanj, Vaš boravak će učiniti jednim od opuštajućih i najlepših. Kod nas možete iznajmiti bicikl, ili prošetati šumom stazama koje se nalaze iznad samog smeštaja.

Adresa: selo Mirovo bb, 19370 Boljevac

Kontak telefon: 069/197 0271