Seosko turističko domaćinstvo ,,Crna reka“

STD ,,Crna reka’’ se nalazi u Boljevcu. Sadrži 2 smeštajne jedinice od kojih je jedna sa francuskim ležajem za dve osobe, a druga sa individualnim ležajem za jednu osobu. Obe smeštajne jedinice imaju izlaz na terasu. Objekat nudi svojim gostima zajedničko kupatilo, trpezariju, dnevni boravak i kuhinju za samostalnu pripremu hrane i uređen prostor za roštilj.
Poštovani korisnici usluga našeg domaćinstva imaju mogućnost odabira raznih aktivnosti koje nisu u sastavu redovnog i uobičajenog pružanja usluga. Svaka Vaša ideja i želja je moguća.
Vlasnik domaćinstva i lica angažovana u domaćinstvu su tu za Vas. Na obostrano zadovoljstvo i uz dogovor priredićemo Vam nezaboravan boravak. Pored obilazaka poznatih atrakcija našeg kraja i, naročito znamenitosti opštine Boljevac, možemo Vam ponuditi i organizacije poseta nekim drugim, skrivenijim i tajnovitim mestima. Izleti i obilasci van utabanih pešačkih staza, off road vožnja i organizacija čuvenog Noćnog uspona na Rtanj. Staze zdravlja za one, željne okrepljenja duše. Organizacija specijalnih i posebnih obroka. Kao i mogućnost organizacije učestvovanja u redovnim seoskim aktivnostima.

Adresa:

  Ul. Zaječarska br. 40, 19370 Boljevac

Telefon:

Email:

Veb adresa: