Vila Greta

Vila Greta koja nosi naziv po Greti Minh, ušuškana u svežini netaknute prirode podno obronaka Rtnja, bistrih potoka i cvrkuta ptica, posluje pod okriljem hotela Ramonda. Raspolaže sa 8 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, koje nose pečat savremene ponude, ali i istorije, mistike i duha ovoga kraja. Smeštajni kapaciteti Vile Greta u skladu su sa standardima hotela Ramonda. Užitak dodatno upotpunjuju mir i opuštanje u sadržajima hotela Ramonda, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje.

Vila Greta je idealno mesto za vaš team building ili poslovni događaj. Prijatan ambijent, sve pogodnosti za organizaciju poslovnog skupa u inspirativnom prirodnom okruženju uz obilje raznolikih sadržaja… biće to događaj koji se pamti.

Vila Greta raspolaže konferekcijskom salom za sastanke, radionice i slično. Sala je dimenzija 7,7m x 11,2m, kapaciteta do 60 osoba. Sala je opremljena govornicom, TV-om, projektorom, platnom i flip čartom. Biće nam zadovoljstvo da organizujemo Vaše bankete, sastanke, prezentacije, porodična i poslovna slavlja.

Adresa:

  Ul. Rašinac bb, naselje Rtanj, 19370 Boljevac

Telefon:

Email:

Veb adresa: