Hotel „Ramonda“

U srcu netaknute prirode misteriozne planine Rtanj, koja intrigira, fascinira i isceljuje, nalazi se hotel “Ramonda“.
Skladno uklopljen u prirodno okruženje i inspirisan retkim cvetom Ramonda Serbika koji je simbol snage, lepote i regeneracije, hotel “Ramonda“ je oaza u kojoj je vreme na Vašoj strani, a sve brige ostaju iza Vas.

Hotel “Ramonda“ je mali planinski butik hotel i kao takav raspolaže sa 21 savremeno dizajniranom smeštajnom jedinicom, restoranom, SPA centrom sa unutrašnjim bazenom opremljenim velikim brojem vodenih atrakcija, hidromasažnom kadom, komfornom saunom i parnim kupatilom, barom sa ponudom raznih osvežavajućih pića, sobama za masažu, kardio spravama, veštačkim jezercetom sa ležaljkama, suncobranima i svim pratećim elementima.

Sve sobe opremljene su smart TV-om, kablovskom televizijom, WiFi i LAN internet vezom i bezalkoholnim mini barom. Hotel “Ramonda“, svojim gostima nudi restoran domaće i internacionalne kuhinje, u kome gosti mogu uživati u obrocima, ali i ponudama pića, vina ili koktela.
Za najmlađe, na raspolaganju su igraonica u zatvorenom i dve igraonice sa drvenim mobilijarom na otvorenom. Postoji mogućnost iznajmljivanja bicikala za odrasle, decu, električnog bicikla, kao i šetnje stazom zdravlja.

RAMONDA – NOVI OBJEKAT

Proširenjem kapaciteta hotela Ramonda – ukupna površina hotela je na oko 15.000 kvadrata sa 58 smeštajnih jedinica raspoređenih u 17 tipova soba. Hotel raspolaže lobby barom, snack barom, A la carte restoranom, pansionskim restoranom, multifunkcionalnom salom, nekoliko terasa, dva Wellness&SPA centra u nivoima na oko 2.000 kvadrata sa tri bazena, veštačkim jezercetom i velikim brojem sadržaja i atrakcija. Gostima je na raspolaganju i dečija igraonica, biblioteka, fitness sala, cigar bar, garaža, parking. Javni prostori i smeštajne jedinice su komforniji nego do sada, ali je zadržan koncept butik hotela i personalizovane usluge. Novi deo je pasarelom povezan sa prvobitnim objektom.

Želja nam je da naselje Rtanj, posle skoro 100 godina, ponovo oživi kao Ramonda, ali ovog puta, umesto rudnika da imamo rudnik dobre atmosfere, rudnik dobre usluge, rudnik kvalitetne hotelske ponude. U tome smo nadamo se uspeli, obzirom da je zahvaljujući hotelu Ramonda, dosta urađeno po pitanju infrastrukture samog naselja, ali smo i njegove stanovnike podstakli da ulažu u unapređenje turizma i razvoj naselja.

Adresa:

  Ul. Rudnička br. 38, 19370 Boljevac, naselje Rtanj

Telefon:

Email:

Veb adresa: