Хотел „Рамонда“

У срцу нетакнуте природе мистериозне планине Ртањ, која интригира, фасцинира и исцељује, налази се хотел “Рамонда“.
Складно уклопљен у природно окружење и инспирисан ретким цветом Рамонда Сербика који је симбол снаге, лепоте и регенерације, хотел “Рамонда“ је оаза у којој је време на Вашој страни, а све бриге остају иза Вас.

Хотел “Рамонда“ је мали планински бутик хотел и као такав располаже са 21 савремено дизајнираном смештајном јединицом, рестораном, СПА центром са унутрашњим базеном опремљеним великим бројем водених атракција, хидромасажном кадом, комфорном сауном и парним купатилом, баром са понудом разних освежавајућих пића, собама за масажу, кардио справама, вештачким језерцетом са лежаљкама, сунцобранима и свим пратећим елементима.

Све собе опремљене су смарт ТВ-ом, кабловском телевизијом, WиФи и ЛАН интернет везом и безалкохолним мини баром. Хотел “Рамонда“, својим гостима нуди ресторан домаће и интернационалне кухиње, у коме гости могу уживати у оброцима, али и понудама пића, вина или коктела.
За најмлађе, на располагању су играоница у затвореном и две играонице са дрвеним мобилијаром на отвореном. Постоји могућност изнајмљивања бицикала за одрасле, децу, електричног бицикла, као и шетње стазом здравља.

РАМОНДА – НОВИ ОБЈЕКАТ

Проширењем капацитета хотела Рамонда – укупна површина хотела је на око 15.000 квадрата са 58 смештајних јединица распоређених у 17 типова соба. Хотел располаже лоббy баром, снацк баром, А ла cарте рестораном, пансионским рестораном, мултифункционалном салом, неколико тераса, два Wеллнесс&СПА центра у нивоима на око 2.000 квадрата са три базена, вештачким језерцетом и великим бројем садржаја и атракција. Гостима је на располагању и дечија играоница, библиотека, фитнесс сала, цигар бар, гаража, паркинг. Јавни простори и смештајне јединице су комфорнији него до сада, али је задржан концепт бутик хотела и персонализоване услуге. Нови део је пасарелом повезан са првобитним објектом.

Жеља нам је да насеље Ртањ, после скоро 100 година, поново оживи као Рамонда, али овог пута, уместо рудника да имамо рудник добре атмосфере, рудник добре услуге, рудник квалитетне хотелске понуде. У томе смо надамо се успели, обзиром да је захваљујући хотелу Рамонда, доста урађено по питању инфраструктуре самог насеља, али смо и његове становнике подстакли да улажу у унапређење туризма и развој насеља.

Адреса:

  Ул. Рудничка бр. 38, 19370 Бољевац, насеље Ртањ

Телефон:

Емаил:

Веб адреса: