”RAMONDA” MOUNTAIN HOTEL & SPA

VREME ZA UŽIVANJE

Našim gostima je na raspolaganju 21 smeštajna jedinica, uključujući i po jedan Superior apartman i Predsednički apartman, kao i jedninstvene supleks apartmane, u kojima mogu da uživaju u potpunom komforu i iskoriste sve blagodeti planine Rtanj.

Luksuzne sobe i apartmani opremljeni po najvišim standardima, pružaju sve što vam je potrebno za savršen odmot. Jedinstveni moderno dizajnirani enterijeri, nameštaj u duhu prirodnog okruženja, miris i toplina drveta, predivni pogledi….

Odmor o kome ste sanjali može da počne!

NEZABORAVNI UKUSI

U restoranu ”Ramonda” mountain hotel & spa, sa sunčanom terasom služe se klasici tradicionalne kuhinje servirani na jedinstven i moderan način uz dobra vina, kao i jela za goste sa posebnim režimom ishrane. Posebnu ponudu čine organska jela od najboljih lokalnih sastojaka.

AMBIJENT ZA OPUŠTANJE

Najveće bogatsvo ovog kraja nije blago o kojem govore legende, već voda iz srca planine koja dolazi do nas. Iskonska čežnja da se kroz element od koga smo sazdani spojimo sa netaknutom prirodom, čini boravak u Wellness & Spa zoni hotela okrepljujućim iskustvom, nakon kojeg vas prožima osećaj spokojstva, sve postaje jednostavnije, postajete bliži sebi i svojoj prirodi.

Otvoreni i zatvoreni bazen, velika hidromasažna kada, sauna i parno kupatil, fitnes soba i tretmani masaže, deo su ovog ambijenta za opuštanje koji je u potpunosti posvećen relaksaciji i zdravlju.